Zorgen voor leren boots.

Wij geven je eenvoudige tips om je leren boots te onderhouden. Volg deze paar tips om je leren boots goed te onderhouden en weet hoe je vlekken echt verwijdert. We vergeten melk, room en oma’s advies. Het eerste advies dat we je kunnen geven is om ze goed schoon te maken. Neem hiervoor een oude tandenborstel of een kleine zachte borstel. Je kunt vuil en stof verwijderen, dat vaak vastzit in de plooi tussen het stof en de binnenkant van het leer. Deze handeling is nodig om tijdens het waxen geen stof binnen te laten en het leer niet te beschadigen. Voor een grondige reiniging veeg je een droge doek of leerreiniger over het oppervlak van jouw schoen.

Waarom moet ik goed voor mijn leren boots zorgen?

Het onderhoud van de boots moet regelmatig gebeuren en dit gedurende het hele seizoen. Over het algemeen droogt leer, waardoor het een niet erg harmonieus uiterlijk heeft en scheuren ter hoogte van de naden of zelfs spleten kan onthullen. Om aantasting van de schoenen te voorkomen, moet je het leer bevochtigen dat door gebrek aan voeding kan uitdrogen en barsten.

Voor een betere bescherming en een mooi uiterlijk raden we aan om je boots een of twee keer per maand in de was te zetten, vooral als je ze heel regelmatig draagt. Leer absorbeert polijstmiddel in kleine hoeveelheden, daarom is het aan te raden om een ​​dunne laag aan te brengen en deze regelmatig te vernieuwen. Als de samenstelling van het schoensmeer gebaseerd is op was of olie, hebben winkels producten een aanraakmiddel en een hydrofoob middel om de schoensmeer waterafstotende eigenschappen te geven. Een enkele applicatie is dus voldoende om de schoen te waxen en waterdicht te maken.

En om een ​​mooie outfit aan te kleden, wat dacht je van het aantrekken van mooie, goed gewaxte leren boots? De staat van je schoenen zegt veel over wie je bent en hoe belangrijk je eruitziet. Geef je schoenen dus de beste behandeling en de juiste zorg. Schoensmeer, wax, reiniger: een simpele behandeling met effectieve producten om vaarwel te zeggen tegen rimpels, slijtage en vuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *