Denman Brush

Zorg voor een mooie bos krullen

Je kunt je haar nog zo goed verzorgen, wanneer je de verkeerde borstel gebruikt krijg je nooit de optimale krullen of golven in je haar. Nog maar niet te spreken over de klitten die regelmatig in je haar zitten, met een goede Denman Brush borstel kam je de klitten eruit zonder je haar te beschadigen. Ook wanneer je wat dunner haar hebt is het fijn als je daarvan mooie verzorgde krullen kunt maken, door het gebruik van een borstel met veel pinnen dicht bij elkaar zorg je voor meer krulvorming in je haar.

Denman Brush

Veel klitten en krullen om te borstelen?

Heb je heel erg veel krullen en zit je haar daardoor vaak in de klit, dan is het gebruik van een Denman Brush borstel juist aan te raden. Met een borstel waarbij de pinnen wat verder uit elkaar staan haal je optimaal resultaat, je klitten gaan er eenvoudig uit en de krullen worden mooier en voller. Gaat het borstelen van je haar toch te moeizaam, of kom je er echt moeilijk doorheen dan verwijder je eenvoudig een of meerdere rijen op de borstel. Heb je namelijk een borstel met te veel rijen, waardoor je haar klem komt te zitten heb je kans dat het afbreekt.

Denman Brush

Op welke manier moet je de borstel gebruiken?

Natuurlijk heb je met de Denman Brush de beste borstel voor je krullende en golvende haar. Maar hoe gebruik je de borstel om er optimaal resultaat mee te behalen, om te beginnen gebruik de borstel altijd op nat haar. Borstel langzaam je haar en voorkom dat je haar eruit trekt. Gooi je haar naar voren en verdeel het in secties, kam vanaf de wortel naar de haarpunten toe. Haal je de borstel uit je haar draai je borstel dan een kwartslag, hierdoor krijg je mooiere vollere krullen.