Zonnestudio Elderveld

logo-Zonnestudio-Elderverld

Winter, het is de tijd van de bleke mensen en winterjassen. Als je toch een lekker zomers kleurtje wilt hebben kan je altijd terecht bij de mensen van Zonnestudio Elderveld. Zonnestudio Elderveld is een zonnestudio met de meest geavanceerde apparatuur. Ze hebben de meeste opties en ze zijn van de beste kwaliteit. Alles wordt netjes bijgehouden en schoonmaakt, zodat je de beste ervaring hebt. De mensen die er werken hebben ook veel verstand van de studio en kunnen je helpen door het hele traject. Ze weten wat het beste is voor je huid en ze hebben ook allerlei spulletjes voor na de behandeling. Dit zorgt voor een nog beter resultaat en een langer vasthoudend resultaat.

Ergoline

De website

Als je op de website van Zonnestudio Elderveld kijkt kan je zien wat voor een diensten ze allemaal leveren. Je kan goed lezen wat ze allemaal hebben en wat je kan verwachten van de salon en de mensen die er werken. Daarnaast hebben ze ook op de website staan hoe je ze kan vinden en wat de snelste route naar de salon is. Ze hebben een blog op de website met het laatste nieuws over de zonnestudio en alles wat ermee te maken heeft. 

Over Zonnestudio Elderveld

Het bedrijf is opgericht door een moeder en dochter die de liefde voor zonnebanken delen. ZE zijn een aantal jaren geleden met de studio en zijn nu wat ze zijn. Ze hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Ze hebben ook een aantal veranderingen gedaan in de salon om het nog een beter gevoel te geven aan de klanten.