Windows 10 pro, is dit wat je nodig hebt?

Windows 10 pro, is dit wat je nodig hebt? Windows 10 is een besturingssysteem van Microsoft. Microsoft is een Amerikaans bedrijf die werken met software. Het bedrijf is opgericht in 1975 door Bill gates en Paul Allen. Bill gates behoort nu tot de top 10 rijkste mannen ter wereld en staat op nummer 2. Nu wordt Windows wereldwijd gebruikt door miljoenen mensen. Microsoft heeft ook Office. Dit is een pakket dat bestaat uit verschillende programma`s die jouw kunnen helpen bij je dagelijkse werkzaamheden op de computer. 

Windows 10 Home

Verschil tussen Windows 10 pro en Windows 10 home

Er zijn veel verschillen tussen Windows 10 pro en Windows 10 home. De verschillen zijn als volgt:

  • Bitlocker: Dit is een encryptie tool waarmee je de harde schijf van de computer op usb kan versleutelen. Dit is een goede en snelle manier.
  • Remote Desktop: Inloggen op afstand, dit kan handig zijn voor als je af en toe thuis kan en moet werken. Zo kan je op andere apparaten inloggen en hier aan het werk zonder je eigen laptop of pc mee te nemen. 
  • Assigned Acces: Dit houdt in dat je andere gebruikers van jouw Windows 10 maar een applicatie kan laten gebruiken. Hiermee voorkom je dat ze op andere platformen zullen komen. 
  • Microsoft Update for Business: Dit biedt jou een mogelijkheid om updates uit te voeren via een andere cloud. Dit betekent dat je niet alle andere apparaten apart hoeft up te daten die zijn aangesloten op 1 netwerk. 

Geef een reactie