Werkwijze van een medium: dit kun je verwachten 

Denk jij er al een tijdje over om naar een medium te gaan en twijfel je nog wie het beste bij je past? In de paragnostenchat van Paravisie vind je mediums die op verschillende wijzen te werk gaan. Als deze wereld totaal nieuw voor je is kan het zijn dat je niet goed weet bij wie je terecht kan. In dit blog artikel staat meer uitleg over wat je bij een medium kan verwachten. 

#1 Kaarten leggen 

Dit is een zeer bekende methode die mediums toepassen als men wil zien wat je te wachten staat. Het meest bekende kaartendeck is de Rider Waite tarot met de grote en de kleine Arcana. In de grote Arcana vind je bekende symbolen zoals De Dood, De Hogepriester en De Keizer. Schrik niet van enge symbolen. Elke kaart heeft een licht- en schaduwzijde. 

#2 Pendelen 

Een pendel is een ketting met een gewichtje dat uitloopt in een punt. Dit gewicht is van edelsteen, metaal of hout. De pendel wordt boven een kaart of een foto geslingerd en op dat moment wordt de vraag gesteld. Je krijgt ook antwoord doordat het medium en de pendel contact maken met jouw energie. Het antwoord komt dus vanuit jou en niet van buitenaf. 

#3 Aura lezen 

In de paragnostenchat gaat dit een beetje moeilijk omdat de waarzegger je dan niet ziet. Als je tegenover iemand zit is het makkelijker om de aura te laten lezen. Door middel van de kleuren in je energie vertelt het medium waar je mee worstelt. Er kan zelfs gezegd worden dat je het beste langs een arts kan gaan. 

#4 Het lezen van een foto

Dit is een gangbare manier om contact te maken met een overledene. Dit kan ook met een voorwerp worden gedaan. De geest van de overledene is nog verbonden met het voorwerp of de foto. Zodoende is het makkelijker om contact te maken met de persoon in het hiernamaals. Je kan eindelijk de dingen zeggen of vragen die je nog kwijt wilt. 

Let op: dit doet een waarzegger niet 

Een medium kan niet loepzuiver de toekomst voorspellen. Jouw toekomst heb je vooral zelf in de hand op basis van de keuzes die je maakt. Een medium vertelt je ook niet wanneer je dood gaat of dat je enge ziektes hebt. Laat je niet gek maken door een kwakzalver. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *