Uw cateraar voor al uw feesten en partijen

Een groot feest organiseren voor uw vaders 60e verjaardag? De trouwerij van uw beste vriend? De babyshower van uw nichtje? Of jullie jaarlijkse bedrijfsfeest? Van kleine bijeenkomsten tot grootse evenementen, lekker eten zorgt voor een fijn feestje. Delight Catering zorgt voor uw catering met verse ingrediënten zodat uw feestje sowieso geslaagd is!

Werkwijze

Het team van deze cateraar weet zowel vanuit eigen keuken als op locatie, bij uw evenement, een culinaire spektakel neer te zetten. In Aalsmaar, Hoofddorp, Schiphol, Almere, Amsterdam, Hilversum, Zaandam, Amstelveen en Purmerend. Van hieruit regelen zij uw catering door het land. Ze weten de juiste toon neer te zetten op elk soort bijeenkomst. Of dit nu een familiefeestje is in een feesttent met 50 man of een zakelijk bedrijfsfeest met 600 man. Hoe dan ook, u kunt ontspannen tijdens uw feest en de catering volledig uit handen geven aan deze vakmensen. 

Aanbod

U kunt bij deze cateraar terecht voor ontbijt, lunch arrangementen, lunchpakketten, borrelhapjes, buffetten en drankarrangementen. Maar betreft high tea’s, amuses en BBQ pakketten is deze cateraar van de partij. 

Sinds kort hebben ze ook een nieuw concept: Fetchfood. Ze willen de standaard bedrijfskantine een nieuw leven inblazen met goed verzorgde lunch: vers, gezond en ambachtelijk. De lunch wordt vers op locatie bereid en uitstekende service gepresenteerd. 

Naast het ruime aanbod dat ze aanbieden, is kijken ze verder en zorgen ze dat iedereen voorzien is van een lekkernij. Zo serveren zij 100% ambachtelijk halalvlees, vegetarische en veganistische hapjes en lactose- en glutenvrije. 

Wat Delight Caterign bijzonder maakt. 

Delight Catering is een familiebedrijf met jaren ervaring. Ze zijn groot geworden door de flexibiliteit, inzet en creativiteit waar ze voor staan. Een fijne service, lekker eten, met een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Ze worden niet voor niets de beste cateraar in Amsterdam genoemd. 

Leuk puntje, zij verzorgen ook de afwas 😉