rulespt-logo

Tip voor personal trainer in Den Bosch

Ben je op zoek naar personal trainer Den Bosch die genoeg kennis en ervaring heeft zodat jij jouw persoonlijke doelen kan behalen? Dan ben je bij Rules PT absoluut naar het juiste adres. 

Hardlopen

De voordelen van Rules PT 

Bij Rules PT wordt de cliënt gecoacht op de aanpassing van hun leefstijl waarbij er uit wordt gegaan van de lange termijn. De resultaten die er dan worden behaald zijn blijvend en duurzaam. De personal trainer van Rules PT heeft al meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van afvallen, trainen en coachen van de cliënten in de omgeving van Rosmalen en den Bosch. Bij Rules PT werken zij erg nauw samen met fysiotherapeuten zodat je ervan verzekerd bent dat je de beste begeleiding met de meeste kennen en van de hoogste kwaliteit ontvangt. Roel de personal trainer van Rules PT is al sinds 2006 werkzaam in de fitnessbranche en heeft in de loop van deze jaren meer dan 500 mensen succesvol laten afvallen en heeft al meer dan 10.000 intakes afgenomen en het inmiddels al meer dan 1000 uur personal training gegeven. 

Voeding is van essentieel belang 

De resultaten die je zult gaan behalen met behulp van Roel zullen blijvend en duurzaam zijn. De juiste voeding is hierbij van essentieel belang. Je zult daarom ook samen met jouw personal trainer gaan kijken naar jouw persoonlijke voedingspatroon. Gebaseerd op dit patroon zal er een voedingsschema worden opgesteld met het eten dat jij lekker vindt. Door middel van dit voedingsschema zul jij op een verantwoordelijke en lekkere manier beginnen met het realiseren van jouw persoonlijke fitnessdoelen.