Logo-30PT

Tip voor een goede personal trainer in Arnhem

Wil je graag afvallen of meer spiermassa opbouwen maar heb je het erg druk naast je werk, familie en je hobby’s? Dan ben je voor een personal trainer Arnhem bij 30PT aan het juiste adres. Door middel van zeer intensieve sessies die maximaal 30 minuten duren jouw persoonlijke doelen worden behaald. 

Trainen met behulp van EMS 

Bij 30Pt wordt er getraind met behulp van EMS. Met behulp van EMS zul je in 20 minuten net zo effectief trainen als normaal in een uur. Jouw kleding ligt daar, net als de handdoeken en andere benodigdheden voor het sporten. Het is daarom niet nodig om eerst langs huis te gaan om de sportas voor het sporten te pakken. Je zult jezelf snel aankleden en binnen 30 minuten sta je weer buiten. Sporten zal op deze manier ook in jouw drukke schema passen. Wanneer je in een korte tijd jouw doelen wilt behalen is het niet effectief om in groepjes te trainen. Wanneer je individueel traint met een personal trainer zal de aandacht alleen bij jouw liggen en zal deze niet verdeeld worden. 

ems-training

Het belang van voeding 

Naast intensieve trainingen is de voeding ook erg belangrijk voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Voordat je begint met trainen zal er daarom ook samen met jouw personal trainer een voedingsschema opgesteld worden waardoor je gezonder en beter zult gaan eten. Stel jouw dromen dus niet langer uit en begin met sporten bij 30PT. Voor een personal trainer Arnhem ben je daarom bij 30PT aan het juiste adres.