raamfolie

Stel de gewenste folie samen

Een eigen stijl raamfolie ontwerpen doe je heel eenvoudig met de online ontwerper van plakhetzelf.nl. Maar liefst acht verschillende soorten folie die je geheel aan kunt passen aan je eigen huisstijl, alle kleuren en afbeeldingen kun je meenemen in je ontwerp. Wat voor bedrijf je ook hebt, je vindt altijd wel een gepaste soort folie die geschikt is voor jouw bedrijf. Zelfs voor tijdelijke uitingen heeft de webshop precies wat je zoekt.  

Statische folie aanbrengen 

raamfolie

Je kunt statische folie aanbrengen als je bijvoorbeeld een feest geeft ter ere van een verjaardag of bruiloft. Omdat de sticker uitermate geschikt is om tijdelijk aan te brengen, de raamfolie is eenvoudig zonder blazen en bellen aan te brengen. Maar ook het verwijderen ervan is een simpel klusje, nadeel is wel dat de folie niet geschikt is om buiten aan te brengen. De sticker is niet voorzien van een lamineer, dit betekent dat deze niet bestand is tegen langdurig zonlicht en zal verkleuren.  

Folie om je privacy te waarborgen 

raamfolie

Met de one way vision van plakhetzelf.nl garandeer je dat je de privacy behoudt, je kunt met deze folie namelijk maar van een kant naar binnen of naar buiten kijken. Zit je binnen dan kijk je wel naar buiten, vanaf buiten is het zicht naar binnen minimaal. De raamfolie is ideaal voor kantoren of praktijken waar veel klanten komen die gesteld zijn op hun privacy. De folie is ook beschikbaar dat je van beide kanten niet kan kijken, van zowel binnen als van buiten naar binnen heb je privacy.