Bar voor de haren

Shampoo bar van HappySoaps

Maak kennis met de shampoo bar van HappySoaps. Deze producten zijn volledig plasticvrij en bestaan alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Marco en Marcel zijn de oprichters van dit bedrijf en doen er alles aan om plasticvrije producten te verkopen. Voordele is dat dit materiaal niet in het milieu kan belanden en dat is alleen maar goed voor mens en dier. Behalve dat deze producten geen plastic bevatten, zijn ze ook nog eens dierproefvrij. Al met al een eerlijk product waar je heel veel plezier van kan hebben. Probeer het zelf maar eens uit door hier een bestelling te plaatsen.

heerlijk geurende zeep

Een shampoo bar voor de haren

In eerste instantie lijkt het op een stuk zeep, maar de werkelijkheid is anders. Het is een bar die heerlijk ruikt en ook lekker schuimt. Jouw haren wassen is nu een genot. De haren krijgen er meer volume door en worden minder snel vet. Bovendien help je bij aankoop van een bar mee aan het milieu te ontlasten. Want voorheen kocht je de shampoo in plastic flessen en nadat deze leeg waren, worden deze weggegooid. Nu heb je alleen een bar die het gewenste effect geeft op schone haren. Zodra de bar op is, blijft er ook geen verpakkingsmateriaal over.

shampoo kopen

Maak ook kennis met dit geweldige product, te verkrijgen in verschillende geuren. Bekijk de website en zie dat er meer producten in het assortiment te vinden zijn. Niet alleen bars voor de haren, maar ook voor het gehele lichaam.