sexy handboeien

Sexy handboeien: een leuke eerste stap naar een spannender seksleven

Soms is het gewoon lastig om het vuur in je relatie te behouden. Bijvoorbeeld omdat jullie al heel lang bij elkaar zijn of omdat je iets mee hebt gemaakt waar je niet zo blij van werd of waardoor je seks gevoel even wegging. Niets mis mee! Zet de eerste stap naar een spannender seksleven met sexy handboeien.

sexy handboeien

Laagdrempelig is goed

Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van seksspeeltjes dan is het fijn om rustig te beginnen. Meteen met zwepen en butplugs in de weer gaan is misschien geen goed idee. Je kunt dan dus rustig aan beginnen en een beetje experimenteren met sexy handboeien. De handboeien zijn een leuke manier om je partner vast te binden terwijl je hem of haar verwent. Andersom kan natuurlijk ook. Bespreek samen welke van jullie dit leuk vindt en er voor open staat om vastgebonden te worden. 

sexy handboeien

Maak afspraken

Het leuke van handboeien is dat je een beetje kunt spelen dat de ander vast zit omdat het een dief is of iets dergelijks. Maar als je echt meegaat in dat verhaal dan ga je natuurlijk tegenstribbelen. Hoe weet je nu of iemand echt tegenstribbelt of speelt? Juist daarom is het goed om een soort codewoord af te spreken. Dat codewoord gebruik je wanneer je aan wil geven dat je wil stoppen. Vooral de persoon in de boeien heeft natuurlijk zo’n codewoord nodig maar eigenlijk is het voor beide partijen wel zo prettig.