Schoenen waar je blij van wordt

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor de winter? In dit artikel bespreken we de leukste trends van dit moment. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Minimalistische sneakers

Een eerste trend van dit moment zijn minimalistische sneakers, zoals de air max 1 nike. Dit zijn simpele, klassiek sneakers zonder opvallende details in één kleur. Deze sneakers kun je zowel bij een casual outfit als een formele outfit dragen. Je kan dit soort schoenen bijvoorbeeld ook heel goed onder een pak dragen. Minimalistische sneakers zijn meestal wit, deze zijn ideaal voor in de zomer. In de winter heb je ze ook in meer donkere kleuren zoals, zwart, grijs en blauw.

Plateauzolen

Een andere trend die je deze winter veel ziet zijn sneakers met plateauzolen, zoals de vans old skool voor dames. Plateauzolen zijn hoge dikke zolen van 4 tot 6 centimeter. Je hebt deze zogenaamde platform schoenen in veel verschillende soorten en maten. Soms zijn ze in één kleur zoals wit of zwart zodat het lijkt alsof de zool in de schoen overloopt. Soms hebben de zolen juist een contrasterende kleur. De zool is dan bijvoorbeeld wit terwijl de schoen zwart is. Zo vallen de zolen extra op. Je kan platform sneakers dragen onder een jeans, maar ook onder een jurkje of rok staan ze erg leuk. 

Veterlaarzen

Veterlaarzen zijn dit najaar weer helemaal terug van weggeweest. Ook deze heb je in verschillende soorten. Zo heb je de stoere boots met veters zoals, Dr. Martens, maar heb je ook sierlijkere laarzen zoals de victoriaanse veterlaars. Deze laars is puntig en heeft vaak een klein hakje. Hij komt voor in verschillende kleuren zoals wit en zwart. Je kunt ze het beste dragen onder een jurk, rok of crobbed jeans, zodat ze goed opvallen.