Polo Ralph Lauren

Polo ralph lauren is een van de bekendste kleding merken ter wereld. Of je nou in Europa bent of in een klein landje ergens in het verre oosten, de kans is groot dat ze er wel kledingstukken van het merk polo Ralph Lauren verkopen. Het merk is opgestart in 1967 door Ralph Lauren zelf waarin hij zijn eerste artikel, namelijk een stropdas, op de markt liet brengen. Later kwamen er meer verschillende stropdassen en ook kwam er in 1971 voor het eerst de polo Ralph Lauren. Dat is dan ook de reden dat het merk vaak polo Ralph Lauren wordt genoemd aangezien dit een van de eerste kledingstukken van het merk ooit is geweest.

Polo sport

Nadat het merk meer verschillende kledingstukken uitbracht voor zowel mannen als vrouwen besloot het merk ook een sport collectie uit te brengen. Zo werd in er in 1992 de eerste polo sport collectie opgericht en was het merk Polo Ralph Lauren zelfs de officiële outfitter van het grote tennis toernooi Wimbledon in het jaar 2006. De collectie van kledingstukken van het merk bij Hans Voortman is ontzettend groot. Naast dat hans voortman een fysieke winkel heeft in Rijssen kun jij ook online het grote aanbod bekijken van kledingstukken van het merk. Waar ze oorspronkelijk alleen begonnen met het ontwikkelen van polo’s heeft het merk nu dus ook sweaters, hoodies en nog veel meer andere kledingstukken.

Outfit

De kledingstukken van het merk hebben allemaal een uniek uiterlijk. Zo zien ze er stoer uit, maar ook klassiek, en kun je ze goed combineren met veel verschillende outfits. Ben je op zoek naar een mooie witte polo van het merk? Dan kun je deze natuurlijk dragen op een warme zomerse dag in combinatie met bijvoorbeeld een korte broek. Echter kun je zo’n polo ook dragen voor een nettere outfit naar kantoor. Kies ervoor om een mooie pantalon en een net paar herenschoen te combineren met een mooie polo van het merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *