Ook op de camping of het tuinhuisje genieten van een grill

Big Green Egg Mini

In de zomer lekker naar de camping, wil je genieten met mede kampeerders van een barbecue zit je veel met een weggooi exemplaar. De Bigg Green Egg Mini is uitstekend geschikt om mee te nemen naar je tuinhuisje of de camping, het compacte formaat is maar 25 cm en zeer licht van gewicht. Je kunt hem eenvoudig op tafel zetten en je maaltijden erin bereiden. Geen gedoe meer met goedkope weggooi folie bakjes die niet werken. Zelfs thuis kun je het compacte exemplaar eenvoudig gebruiken. 

Ook als extra is de grill perfect 

Big Green Egg Mini

Het model Bigg Green Egg Mini kun je eenvoudig meenemen naar iedere locatie die je wenst, met de EGG Carrier is hij nog makkelijker te verplaatsen. Om kleine gerechten klaar te kunnen maken wordt de grill ook gebruikt in professionele keukens. Ben je met een grotere groep dan kun je naast een groot exemplaar ook deze mini grill gebruiken. Ook bijzonder handige accessoires zijn beschikbaar, een pannetje om de as direct te verzamelen zodat je niet achteraf de grill helemaal hoeft op te ruimen. 

Uitgebreid assortiment in grill apparaten 

Big Green Egg Mini

Het assortiment van kamdoexpress.nl bestaat niet alleen uit de Bigg Green Egg Mini. Ook grotere exemplaren zijn verkrijgbaar in de webshop. Maar ook een cadeau set of een cadeaubon kun je natuurlijk aan iemand geven. Zo kan iemand zelf een keuze maken wat hij of zij leuk vindt om te kopen. Een workshop om te doen is ook erg leuk, zo leer je precies alle kleine kneepjes van het apparaat.