Lekker eten in Nijmegen: tips

Wat is jouw favoriete keuken? In Nijmegen kun je uit zoveel verschillende keukens kiezen, waardoor het lastig is om een goed restaurant te vinden. Bij wat voor restaurants kun je nu echt lekker eten in Nijmegen? Wij geven je een aantal tips in dit artikel!

Thais

De Thaise keuken is in Nederland nog niet enorm populair. Maar de curry’s ken je vast wel! Andere heerlijke Thaise gerechten zijn bijvoorbeeld pad thai, Thaise spareribs en kip met cashewnoten. De laatste twee zijn simpele gerechten om mee te beginnen en ga je zeker lekker vinden.

Chinees

In Nederland is de Chinese keuken enorm populair. Je kunt hier van alles bestellen en verschillende soorten vlees, vis of ei met saus samen met je rijst of bami eten. Een rijsttafel is helemaal een leuke ervaring als je bij een Chinees in Nijmegen gaat eten. Zeker als je met een groep bent is dit een echte aanrader!

Arabische keuken

Wil je eens iets geheel anders eten? Ga dan voor de Arabische keuken! Vaak worden er ook vruchten aan Arabische gerechten toegevoegd, wat de smaak echt compleet anders maakt. De tajine is een van de meest bekende Arabische gerechten en het meest bekende zoete hapje is natuurlijk de baklava.

Italiaans

De Italiaanse keuken wordt in elk werelddeel enorm geprezen. En dat is niet zo gek: je kunt nog zoveel pasta’s en pizza’s eten, de Italiaanse keuken blijft lekker! Ook in Nijmegen zijn er veel Italiaanse restaurants te vinden die je zeker eens moet proberen.

Geef een reactie