Je eigen elektrische step?

De elektrische step. Een uniek en nog relatief nieuw vervoersmiddel, tenminste het elektrische gedeelte ervan. Deze steps worden steeds populairder en meer mensen gaan ook hun eigen step kopen in plaats van een deel step van bijvoorbeeld Lime te gebruiken. Heb jij hier ook al is over nagedacht, maar ben je nog niet helemaal overtuigt? Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat het een van mijn beste beslissingen was om een elektrische step te kopen. Hieronder ga ik jullie vertellen waarom de step zo handig is voor mij in mijn dagelijks leven.

Eigen ervaring

Vanwege meerdere redenen kan ik geen auto hebben. Ik gebruik altijd al het OV en ben hier ook grote fan van. Toch wou ik een vervoersmiddel dat mij snel naar het station kon brengen en van het station naar mijn werkplek. Een fiets mee op de bus en trein nemen is een beetje onhandig, maar een elektrische step is veel kleiner en praktischer te transporteren. Het is echt het beste vervoersmiddel om met het OV te combineren. Mijn elektrische step is ook inklapbaar en is zo nog gemakkelijker te transporteren.

Voordelen

Een elektrische step brengt echt veel voordelen met zich mee. De prijs verschilt van model tot model, iedereen kan er dus eentje kopen. Zoals ik al zei, zijn ze gemakkelijk te transporteren. Er zijn ook veel elektrische step onderdelen die je kunt kopen om van je step iets speciaals te maken. Naast deze voordelen is een elektrische step ook nog milieuvriendelijk, omdat hij op elektriciteit rijdt. Ik zou uit eigen ervaring dus zeggen dat het zeker waard is om een elektrische step aan te schaffen voor jezelf.