Hotel Arnhem Centrum is ook leuk voor een stedentrip

Lekker een weekendje weg. Wie is er niet aan toe? Voorlopig kunnen we nog even niks, maar als het weer kan, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. En dus is het slim om je nu alvast te oriënteren op een Hotel Arnhem Centrum. Misschien is Arnhem niet de eerste stad waar je aan denkt als je een stedentrip wilt gaan maken, maar Arnhem is zeker de moeite waard. Sowieso een weekendje in Hotel Arnhem Centrum is al een feestje an sich. Maar er is nog veel meer te doen. Arnhem heeft een rijke historie en is in de Tweede Wereldoorlog een zeer belangrijke plaats geweest.

Maak een flinke wandeling vanuit Hotel Arnhem Centrum

De stad is sowieso al mooi om te zien, dus een rondje lopen is altijd een goed idee. Als je echter nog iets wilt leren tijdens je wandeling, dan kan ik je een stadswandeling onder begeleiding van een gids aanraden. Deze gids is een local en kan je dus alles vertellen over zijn of haar stad. Wil je dieper in de geschiedenis duiken? Maak dan een dagtrip van naar de geschiedenis van Operation Market Garden. Ook de historische kelders van Arnhem zijn zeer de moeite waard. Schakel een gids in en laat je alles vertellen over deze bijzondere bouwwerken. Daarna plof je weer lekker neer op je bed in Hotel Arnhem Centrum.

Maak er een leuke dag van met de kinderen

Neem je je kinderen mee naar Hotel Arnhem Centrum? Dan mag een dagje Burger's Zoo & Safaripark niet onbreken. Waan je op de savanne en bekijk alle dieren van heel dicht bij. Je kinderen zullen dit een geweldig uitje vinden. En wat denk je van het Nederlands Openlucht Museum? Hier waan je je in het verleden met oude huisjes, oude straatjes en oude ambachten. Misschien kunnen je kinderen hier zelfs Oudhollandsch snoep kopen!

Neem je fiets mee en fiets in de omgeving van Arnhem

Dat je naar Hotel Arnhem Centrum gaat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet buiten het centrum mag of kan komen. Je kunt fietsen huren, maar je kunt natuurlijk ook je eigen fiets meenemen op de fietsendrager. Zo heb je je eigen vervoermiddel altijd bij de hand. Lekker fietsen in de omgeving van Arnhem of juist door de stad en dan van het ene mooie museum naar het andere. Er is zoveel te doen in Arnhem… Gelukkig heb je nog even de tijd om je goed voor te bereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *