Harnas nodig?

Harnas

Wanneer jij op hoogte moet werken is het natuurlijk van belang dat dit veilig gebeurt. Stel jij werkt op een hoge steiger en je verliest tijdens het schilderen je evenwicht dan kan het fataal zijn wanneer jij geen harnas draagt. Dit is dan ook de reden dat het zo belangrijk is voor jou om dat te dragen wanneer je op hoogte werkt. 

Werk veilig op hoogte met een harnas van VDSTEENXXL. Het maakt niet uit wat voor klus je doet, jouw veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Of dat je nu in de bouw of in het magazijn werkt, of misschien wel thuis aan het klussen bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je de hoogte in gaat is het belangrijk om gebruik te maken van een goede en stevige veiligheidsgordel. Je kunt zelfs nog kiezen tussen een werk positioneringsriem of zitharnas. 

Harnas

De eisen 

Natuurlijk voldoen de veiligheidsharnassen van VDSTEENXXL aan de veiligheidseisen en normen. Want het allerbelangrijkste is natuurlijk een veilige werkomgeving. Lanex is bijvoorbeeld een merk wat er om bekend staat goede en betaalbare persoonlijke beschermingsmiddelen te bieden speciaal voor jou. Lanex is een merk uit Tsjechië en heeft een geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Echt een must op elke bouwplaats. Dus nogmaals, jouw veiligheid staat voorop, maakt niet uit met welke klus je bezig bent. Het is onwijs belangrijk dat jij geen ernstig letsel op kan lopen tijdens je werk. Denk er daarom dus goed over na om een werk harnas te kopen die van goede kwaliteit is.