Handvatten voor een geslaagde speeddate avond

Speed dating is een van de beste dingen die een single vrouw kan doen voor haar liefdesleven, en dit is voor zo vele redenen. Het is leuk, spannend, interessant en waarschijnlijk zet je uit je comfort zone in alle juiste manieren. In deze dag en leeftijd, is het moeilijk om mensen te ontmoeten, maar speed dating bestrijdt dit door u te laten ontmoeten veel mensen allemaal in een keer.

Speed dating kan je angstig laten voelen, of nerveus, dom of ongerust. En dit is volkomen logisch. Hieronder zijn enkele speed dating tips voor dames om u te helpen deze negatieve gevoelens en associaties met speed dating te bestrijden, en u te helpen om u opgewonden, uitgaand, gelukkig, en als uw meest comfortabele zelf te voelen, om uw ervaring een geweldige te maken. Bekijk onze speed dating do’s en dont’s.

Kies het speed dating evenement dat bij je past

Er zijn zo veel verschillende speed dating evenementen die er zijn deze dagen, vooral als je in een grote stad woont zijn er vaak degenen die tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften. Of dat nu mensen van een bepaalde leeftijdsgroep, etnische groep, religie, enz. je echt kunt vinden wat het ook is u op zoek bent.

En natuurlijk, er zijn generieke degenen die zal hebben allerlei mensen, het is altijd goed om je horizon te verbreden en soms ontmoeten iemand totaal in tegenstelling tot u kan draaien de beste resultaten!

Zie eruit en voel je als de ster die je bent

Schoonheid zit diep in je huid. Maar het samenstellen van de perfecte outfit, de outfit waarin we ons sexy, zelfverzekerd en comfortabel voelen, werkt door in onze persoonlijkheid. Als we er goed uitzien, voelen we ons vaak geweldig. En dit zal doorschijnen op je afspraakjes. Wat je ook draagt, zorg ervoor dat je je er op je best in voelt. En als je iemand bent die een spijkerbroek en een mooie blouse aan kan trekken en klaar is om te gaan, doe dat dan! Wees jezelf in de manier waarop je je kleedt en eruit ziet.

Tip: https://www.speeddaterotterdam.nl/  

Want dat is wat je persoonlijkheid echt zal laten doorschijnen. Als je ervan houdt om je op te doffen, ga dan je gang en kleed je op. Daarin wil je niet opvallen als een zere duim. Dus, geen baljurken dames. Maar als je zin hebt om een sexy jurk te dragen die je op alle juiste plaatsen omhelst en je het gevoel geeft Marilyn Monroe te zijn, ga je gang, rock die jurk!

Doe wat make-up op als dat je een goed gevoel geeft! Krul je haar, als je dat leuk vindt, of probeer die vlecht en up-do combo die je de laatste tijd op Instagram hebt bekeken. Als je normaal gesproken alleen een mascara-en-gaan meisje bent, kun je dit misschien wat opleuken met wat eyeliner en wat bronzer. Als je zin hebt om helemaal los te gaan met de make-up en het haar, ga er dan voor.

Echt, doe gewoon wat je het beste gevoel geeft van jezelf. Want nogmaals, dit gevoel van zelfvertrouwen zal doorschijnen in alle interacties die je die avond hebt.

Ontspan jezelf

We hebben allemaal onze eigen manier van ontspannen om onszelf op ons gemak te voelen. Speed dating kan erg zenuwslopend zijn, dus het is altijd goed om wat extra stappen te nemen om jezelf goed te voelen voordat je naar het evenement vertrekt.

Als je een drinker bent, neem dan een drankje voor je gaat – NIET dronken worden. Dronken zijn of zelfs maar merkbaar aangeschoten op een eerste date is geen goede look, vooral niet voor de eerste indruk met je potentiële toekomstige liefde. Maar als vloeibare moed je helpt, is het geen schande om dat te omarmen.

Als je geen drinker bent, doe dan iets anders dat je kalmeert/waarbij je je op je gemak voelt en het meest als jezelf. Of dat nu kamillethee is, een kopje koffie, wat lavendelolie in je aromatherapie-diffuser, of zelfs gewoon een warm bad voordat je je klaarmaakt. Doe wat je moet doen dames.

Er zijn ook veel mentale oefeningen die je kunt doen om het gevoel te krijgen dat je ontspannen bent en op de top van de wereld. Maak een lijst van je sterke punten in je hoofd. Probeer alleen positieve gedachten te denken. Als je merkt dat je denkt aan alle dingen die fout kunnen gaan, probeer deze dan om te zetten in gedachten aan alle dingen die goed kunnen gaan.

Uitgelicht: https://www.speeddateamsterdam.nl/

Omarm het uit je comfortzone komen

Uit je comfortzone komen is iets geweldigs, het stelt ons in staat om ervaringen op te doen die we niet gewend zijn in ons dagelijks leven en dit is zo belangrijk, vooral in dating.

Je hebt misschien een “type”; een specifiek soort man waar je altijd voor gaat. Je hebt een lijst met eigenschappen waaraan elke man moet voldoen om gelukkig te zijn. Maar als je de show “Sex and the City” hebt gezien, weet je dat Harry en Charlotte’s romance het perfecte voorbeeld is van waarom dit een domme manier is om mensen te selecteren voor je romantische leven! Charlotte heeft een type A persoonlijkheid, ze wilde altijd iemand die was klassiek knap, beleefd, en charmant.

Maar in plaats daarvan werd ze verliefd op iemand die niet conventioneel knap was, een beetje een eigenzinnige persoonlijkheid had, en toch waren ze meer dan perfect voor elkaar. Toen ze eenmaal over het idee heen was dat een man aan haar ideale type moest voldoen, realiseerde ze zich dat ware liefde uit zoveel meer voortkomt dan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *