XellentPT

Goede personal trainer Almere

Ben jij op zoek naar een een goede personal training Almere? Dan bent u bij Xellent Personal Trainer aan het juiste adres. Xellent Personal Training is gericht op personal training. Hun missie is om klanten volledig te begeleiden naar hun doelen. Anfaries Dap is een ervaren Personal Trainer en zit al 5 jaar in het vak. Hij heeft al veel mensen geholpen naar hun wensen en behoeften. De training sessies worden gemaakt op basis van je doelen en wensen. Naast alleen personal training kan Anfaries Dap jou ook helpen met het verminderen van paramedische klachten. Heeft u last van je rug of een keertje je enkel verzwikt kan Anfaries Dap jou daarbij helpen. Dus bent u op zoek naar een Personal trainer die jou helpt om je wensen en behoeften te halen, neem dan snel contact op met Xellent Personal Trainer. 

fitness

tevreden over de training bij Xellent Personal Trainer

Ik ben erg tevreden over de training die gegeven wordt. Mijn doel was om af te vallen en is met succes gelukt dankzij Anfaries Dap. Toen ik voor het eerst bij Anfaries kwam woog ik 110 kilo en ben namelijk 1.79m dat is wel wel zo paar kilootjes overgewicht. Nu 8 weken later ben ik van 110 kilo naar 83 kilo gegaan en ben erg blij over het resultaat. Anfaries heeft met succes mijn doel bereikt en kan iedereen zeker hem aanraden om bij hem jouw wensen en doelen te bereiken. 

Meer informatie over de training bij Xellent Personal Trainer?

Wilt u meer informatie weten over de trainingen? Neem dan gerust contact met Anfaries Dap, of neem een kijkje op https://xellentpt.nl/