Logo-PT-Room

Fitness Rotterdam

Personal training gezocht? Bij fitness Rotterdam bent u op het juiste adres.

Wilt u fysiek fit worden, conditioneel sterk en dat met behulp van een gediplomeerd personal trainer. Groepslessen of aparte lessen, keuze uit verschillende trainers die je gemotiveerd houden en je helpen met doelen bereiken. Ook voeding zit in het pakket als je opzoek bent naar een gezonde leefstijl kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. 

PT-ROOM

PT Motivatie

PT ROOM personal training club gebruikt een mooie site, overzichtelijk. Maakt gebruik van video’s, foto’s van de locatie zodat je er een beeld bij hebt hoe ze werken en wat voor soort bedrijf het is. Ook stelt het hele team zich aan je voor via een video waarin ze vertellen wat hun voor jou kunnen doen waar hun, wat hun pluspunten zijn vergeleken met de andere trainers. Wat als erg prettig wordt gezien door klanten omdat ze zo een nog beter beeld krijgen van wat ze doen en met wie ze te maken krijgen als ze ge├»nteresseerd zijn. Bent je al gemotiveerd en sport je veel maar wil je nog meer bereiken ? Helpen ze met een voedingsschema die naar eigen wensen kan worden aangepast en bij ieder persoon verschillend is.

Waarom?

Voeding is erg belangrijk omdat je wel kunt sporten maar dat is maar 20% dat je krijgt van het resultaat. en voeding doet de rest 80% daarom kan een voedingsschema van belang zijn dat verschilt ook per persoon. Het is ook belangrijk om daar goed in geholpen te worden en je te laten adviseren. Ze gebruiken een mooie locatie wat belangrijk is om gemotiveerd te blijven het zit op een goede plek het is makkelijk te vinden, genoeg parkeerplaatsen voor auto’s.