Een passend condoom voor iedereen

Veel mensen vinden het fijn om seks te hebben. Het hebben van seks is dan ook erg leuk en bovendien is het prachtig om op deze manier de liefde tussen twee mensen te kunnen delen. Dat is een van de redenen waarom mensen met elkaar het bed in duiken. Anderen doen het vooral om plezier te hebben met elkaar. Om welke reden jij het dan ook doet, het is vooral belangrijk dat het op een veilige manier gebeurd. Seks wordt ook nog eens een stuk leuker wanneer het veilig gedaan wordt. Hierdoor kunnen beide partijen zich namelijk volledig op elkaar richten, zonder dat iemand zich druk hoeft te maken hierover. Het hebben van veilige seks kan op verschillende manieren gedaan worden, waarbij iedereen een bepaalde voorkeur heeft. 

 

Condooms 

Een van de manieren om op een veilige manier met elkaar in het bed te duiken, is door een condoom te dragen. Een condoom zorgt er bij de man voor dat het zaad dat uit de penis komt wordt opgevangen. Hierdoor zal de vrouw niet zwanger kunnen worden en ook verkleind het de kans vele malen om een soa op te lopen. Het gaat bij voorbehoedsmiddelen dan ook niet alleen maar ook zwangerschap, ook het overdragen van seksuele aandoeningen is een probleem dat kan voorkomen tijdens de seks. Vooral wanneer je seks hebt met iemand die je niet zo goed kent, is het aan te raden om het veilig te doen. Het dragen van een condoom is ook relatief simpel. Je hoeft deze namelijk alleen maar even om te doen voordat de seks begint en dan kan het al op een veilige manier gedaan worden. 

 

Diverse soorten 

Toch wil niet iedereen hetzelfde type condoom hebben. Daarom zijn er dan ook veel verschillende soorten condooms waaruit gekozen kan worden. Deze keuze is niet alleen belangrijk voor de man, maar ook voor de vrouw kan het type condoom invloed hebben. Zo kan er gekozen worden uit verschillende diktes, diverse smaken of andere extra’s. De diktes bepalen voor beide partijen een groot deel van het gevoel van de seks. Met een dunner condoom zal de seks namelijk wat natuurlijker kunnen aanvoelen. Bij een normaal condoom met iets meer dikte heb je wel meer zekerheid dat deze niet makkelijk zal scheuren.  Condooms met smaak zijn er ook in verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit diverse varianten van fruit of andere zaken, zoals chocolade. Daarnaast heeft de buitenkant van een condoom soms een bepaald patroon voor extra stimulering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *