Een Bikerjack is populair bij dames én heren

Remschoenen

Het model van een bikerjack is nagemaakt van de jassen die motorrijders dragen. Het Bikerjack dames is een kort leren jasje en voor dames heeft het een stoere, tijdloze uitstraling. Je kunt het bikerjack dames combineren met alle mode soorten zoals stoer, casual of chic. Het bikerjack dames is een veelzijdige jas en behoort bij de dames dan ook tot de favorietste jassen en een must have voor in de kledingkast. Een Bikerjack dames past bij elke vrouw en het maakt niet uit of je wat voller bent of juist slank. Wanneer je een echt leren bikerjack koopt dan weet je zeker dat je het jasje jaren kunt dragen. Een bikerjack was in de vorige eeuw al ongekend populair en dat is nu nog steeds zo. Een leren bikerjack kun je jarenlang dragen omdat het niet onderhevig is aan modetrends.

Het bikerjack voor heren

Het bikerjack heren is een kort, stoer jack en wordt gedragen door de modebewuste man. Een bikerjack heren is verkrijgbaar in vele kleuren. Koop je een bikerjack heren van hoogwaardig leer dan heb je jarenlang plezier van je jas. Een bikerjack heren heeft een tijdloze stijl en is met veel kleding te combineren. Het stoere karakter van een bikerjack is de reden waarom mannen kiezen voor een leren bikerjack. Ook al komen er elk jaar meer modellen leren herenjassen te koop, de meeste mannen schaffen toch het liefst een bikerjack aan. Een bikerjack is geschikt voor de zogeheten tussendagen wanneer het niet te warm, maar ook niet te koud is. Je kunt onder een bikerjack net zo goed een t-shirt als een dikke trui dragen, maar zorg er dan voor dat die trui ook onder je bikerjack gedragen kan worden en je jas niet te strak zit.

Een leren bikerjack moet je wel onderhouden

Net als elke leren jas moet je ook een bikerjack onderhouden ook al is een leren bikerjack gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Leer is namelijk afkomstig van dierenhuiden en daarmee een natuurlijk materiaal. Wanneer je een leren bikerjack direct na aankoop behandelt met een waterafstotende, vuil afwerende, beschermende kleurloze spray blijft je jas beschermd tegen vuil en water. Een leren jas kan niet worden gewassen, maar alleen worden onderhouden met leer crème en leer spray. Je kunt kleinere vlekjes verwijderen met een vochtige spons en milde handzeep. Een nat geworden leren bikerjack moet je ‘aan de lucht’ laten drogen. Zie je dan nog vlekjes dan wrijf je het leer over elkaar waarna de vlekjes zullen verdwijnen. Door je leren bikerjack goed te onderhouden gaat je jas jarenlang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *