E-sigaret met eliquid kopen

Kiwi

Je wilt graag een e-sigaret met eliquid kopen. Maar welke moet je nu hebben? In dit artikel leggen we je uit waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een e-sigaret met e-liquid.

Cookie

Type

Het type e-sigaret is misschien wel de belangrijkste keuze. Wil je een smaller model dat net als een sigaret aanvoelt? Of ga je liever voor een vaporizer of een e-sigaret in de vorm van een pijp of sigaar? Er zijn veel verschillende typen verkrijgbaar en afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kun je een type kiezen dat bij jou past. Is dit je eerste e-sigaret? Dan kun je het beste voor een niet te zwaar type kiezen in de vorm van je favoriete rookwaar. Kies ook voor een model dat eenvoudig in gebruik is.

Capaciteit

Je wilt je e-sigaret waarschijnlijk steeds moeten opladen. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een e-smoker met een wat hogere capaciteit. Modellen met 1000 mAh gaan vaak in ieder geval wel een hele dag mee. Wil je echter graag een smaller model? Dan zal de batterij waarschijnlijk ook een lagere capaciteit hebben. Denk daarom na wat jij belangrijker vindt.

Bubblegum

E-liquid kopen

Waarschijnlijk zul je niet direct de juiste smaak e-liquid vinden. Daarom kun je het beste verschillende e-liquids testen. Je kunt hiervoor speciale proefpakketjes kopen met kleinere verpakkingen en verschillende smaken. Zo kun je bepalen welke e-liquid jij het lekkerst vindt en deze e-liquid kopen.