strandtent scheveningen

De mooiste Strandtent Scheveningen

Bent u toe aan een dagje strand en wilt u genieten van een ongedwongen sfeer met een hapje en een drankje? Bent u op zoek naar een strandtent Scheveningen? Pak uw auto en rijd naar Kijkduin! Op maar liefst 5 minuten van Scheveningen vindt u op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen; Strandtent 14. Bent u toe aan een dagje rust en wilt u ontsnappen aan de drukte van de week? Strijk neer op het terras van strandtent Scheveningen en laat u bedienen. Doordat strandtent Scheveningen beschikt over een uitgebreide menukaart kunt u genieten van de lekkerste lunch en diner gerechten. Ook aan de aller kleinste is gedacht. Wilt u een dagje onbezorgd genieten? Plan een dagje naar strandtent 14 – strandtent Scheveningen en geniet van uw dag! 

strandtent scheveningen

Waarom strandtent Scheveningen?

Waarom zou u plek moeten nemen bij Strandtent 14? U kunt ten eerste uw auto perfect parkeren op de ruime parkeerplaats om de hoek. Zo hoeft u niet minuten lang te zoeken naar een parkeerplaats en kunt u binnen een handomdraai genieten van een dagje strand op een prachtige locatie met een sfeervolle strandtent.  Strandtent 14 beschikt over een unieke en bijzondere locatie aan het strand met uitzicht op de zee en op de duinen. U staat direct op het strand! Zo kunt u na het eten een heerlijke wandeling maken of een dagje strand combineren met een hapje en een drankje bij Strandtent 14. 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.
strandtent scheveningen

Familiedag, feesten en partijen; alles kan bij strandtent Scheveningen

Zoekt u een unieke locatie waar u met een grote groep mensen een gezellig dag en avond kunt beleven? Strandtent 14 is ook een officiële trouwlocatie! Zo kunt u het ja-woord geven met uw voeten in het zand of bij Strandtent 14 en kunt u aansluitend of feest vieren op deze prachtige locatie. Naar het vieren van een trouwdag kunt u ook uw familiedag bij Strandtent 14 organiseren. Alle feesten worden naar uw wens aangepast. Zo kunt u gebruik maken van het powerkiten, voetvolley of beach volleybal. De mogelijkheden voor het organiseren van een gezellige dag zijn eindeloos. De medewerkers van Strandt 14 staan graag voor u klaar. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die zij u aanbieden op deze prachtige locatie! 

Geef een reactie