De beste frietkar is Snackmobiel

Snackmobiel

Voor de beste mobiele frietjes ga je naar Snackmobiel. Snackmobiel is een frietkar die je door heel Nederland kan reserveren voor een feestje. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende snacks. Dit is natuurlijk handig omdat je op deze manier altijd makkelijk veel snacks en friet kan regelen voor een feest, hierdoor heeft iedereen wel wat lekkers te eten. Verder zijn de prijzen van alle diensten die worden verleend zeer voordelig. Dus ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor het eten van een feestje? Neem dan contact op met de mensen van Snackmobiel en kijk wat ze voor jou kunnen doen.

Snackmobiel

Erg fijne toevoeging aan mijn verjaardag

Ik heb laatst mijn 50e verjaardag gevierd en er waren veel mensen. Ik had een feest met rond de 200 man en voor al deze mensen wilde ik eten gaan halen. Ik had geen zin om voor al deze mensen te gaan koken wat redelijk logisch is. Dus heb ik besloten om een frietkar laten komen voor al deze mensen. Het bedrijf dat ik hiervoor heb ingeschakeld is Snackmobiel, omdat deze dicht in de buurt zat en hoog stond aangeschreven. We hebben er 2 gehuurd en ik ben erg blij met hoe dit is gegaan. De friet en de snacks waren erg lekker en de saus was ook goed. Ik heb geen negatief woord gehoord van iedereen die er was. Ik ga dit bedrijf zeker nog een keer huren als ik een groot feest geef.

Frietjes

Ook de passie van Snackmobiel ervaren

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden en de tarieven bij Snackmobiel? Neem dan een kijkje op de website van Snackmobiel.