Behoefte aan meer vitaliteit op de werkvloer?

vitaliteit op de werkvloer

Meer vitaliteit op de werkvloer betekent productievere werknemers. Een totaalaanpak is nodig en moet gehanteerd worden op het gebied van gezonde voeding, mentale rust en effectief bewegen. Alleen zo wordt je vitaler. Dat betekent onder meer een verhoogde weerstand en meer energie. Maak gebruik van een vitaliteitsprogramma om een burn-out te voorkomen. Daarnaast zorgt een verhoogde vitaliteit ook voor een verhoogde weerstand. Virussen hebben minder grip op het personeel en rugklachten zijn een ding van vroeger.

Volg het vitaliteitsprogramma online stap voor stap om jouw levensstijl te verbeteren. Alleen zo wordt je vitaler verhoog je je weerstand en krijg je meer energie. 

vitaliteit op de werkvloer

Maak je lichaam vanuit de basis gezond

Wil jij je lichaam echt vanuit de basis gezond maken, zodat je daadwerkelijk blijvende resultaten behaalt? Als het gaat om vitaliteit op de werkvloer heb je het dan over een totaalaanpak. 

De websites van Iboya Training en de Iboya Total Health Academy staan vol met uitlegvideo’s. Leer bijvoorbeeld hoe je stap voor stap je voedingspatroon optimaliseert. Een andere optie is om jouw mentale rust te werken. Dit kan met de speciale meditatievideo’s welke zijn opgenomen in Thailand! Een zitmeditatie kan bijvoorbeeld wonderen doen voor jouw mentale gesteldheid en wellicht kan het meer energie opwekken.

Verder vindt je ook video’s over loopmeditatie en ademhalingsoefeningen om jouw lichaam beter te laten functioneren. Deze oefeningen verlagen het stresshormoon cortisol. In essentie is dit altijd goed, omdat cortisol kan leiden tot een verlaagde weerstand en zelfs overgewicht!